Formtillverkning

Vill ni få en egen gummibussning tillverkad? Har ni en ide på en ny gummibälg eller kanske en gummislang? Vi kan hjälpa er hela vägen från verktyg till färdig detalj.

 

Vi kan tillverka de flesta gummiartiklar i de flesta gummimaterialen. Med duktiga formleverantörer både lokalt och även från Asien kan vi snabbt serva er med verktyg. Det gör att vi snabbt kan ta fram såväl prototyp- som produktionsverktyg.

Hos oss blir ingen serie eller detalj för stor eller för liten. Tillverkning sker i alla förekommande gummimaterial med en särskild avdelning för silikon. Kvalitetssäkring kombinerat med tekniskt kunnande och operatörens fingertoppskänsla borgar för effektiv produktion till konkurrenskraftiga priser.

Vi kan på ett tidigt stadium hjälpa till med tekniska frågor angående konstruktion, materialval och annat som berör tillverkning. CAD-filer kan tas emot i de flesta format.

 

  Vi kan tillverka de flesta gummiartiklar i de flesta gummimaterialen.   Vi kan tillverka de flesta gummiartiklar i de flesta gummimaterialen.

Är du intresserad att få en egen gummi och/eller silikonprodukt tillverkad?


Vid förfrågan kontakta våra säljare:

Mikael Fredriksson mikael.fredriksson(@)ggf.se eller på telefon: 0498 - 25 34 49

Christer Mikaelsson christer.mikaelsson(@)ggf.se eller på telefon: 0738 - 15 15 65